Året rundt på GFE

42 uger med undervisning og masser af oplevelser

De fleste har nok hørt om Store Tudedag, som er den allersidste dag i et efterskoleår. Men inden vi når så langt, venter et skoleår fyldt med faglig og personlig udvikling og en hel masse forskellige oplevelser, der giver dig minder for livet.

Et efterskoleår går fantastisk hurtigt, fordi der hele tiden sker noget nyt og spændende. Det vigtigt, at du deltager i så meget som muligt, så du ikke ved skoleårets afslutning har fornemmelsen af, at der var noget, du gik glip af.

Vi forsøger at tilrettelægge året, så er der afbræk i hverdagen med jævne mellemrum, men også så der er gode sammenhængende perioder med almindelig undervisning, så du kan leve dig ind i efterskolens særlige rytme.

Vi synes, at emneuger, lejrskole, udflugter og de andre aktiviteter, vi har i kalenderen, er lige så vigtige som den daglige undervisning. Her lærer du nogle andre ting end i fagene på skemaet, du får udfordringer, og du udvikler dig både personligt og socialt.

Du og din familie får udleveret en årskalender ved skoleårets begyndelse. Her kan I se de vigtigste begivenheder og arrangementer i løbet af året, men vi vil gerne lige benytte lejligheden til at nævne et par stykker:

På Efterskolernes Dag og på Efterskolernes Aften holder vi åbent hus for dem, der er i gang med at finde efterskole. Du medvirker ved at præsentere din linje og ved at vise gæsterne rundt på skolen.

I november afholder vi skolehjemsamtaler for dig og dine forældre. Samtalerne afholdes både fredag og lørdag, så I har mulighed for at planlægge, hvad der passer jer bedst. Sammen med skolehjemsamtalerne byder vi på hhv. aftensmad og frokost, samt en fællestime med orientering om bl.a. lejrskolen til Zanzibar.

Som afslutning på vores Musicaluge inviterer vi jeres familier til at se forestillingen. Vi spiller den både fredag og lørdag, så de enkelte familier har mulighed for at vælge den dag, der passer dem bedst.

Som afslutning på vores opgaveuge med projektopgave og obligatorisk selvvalgt opgave, inviteres forældrene til en præsentation af jeres projekter og til orientering om de afsluttende prøver.

I foråret har vi også et par virkeligt dejlige arrangementer. Vi holder Søskendeweekend, hvor jeres yngre søskende bliver inviteret til at prøve en weekend på efterskolen, og vi holder Bedsteforældredag, hvor bedsteforældre inviteres til en hyggelig søndag med sange, kaffebord og forskellige aktiviteter. I galleriet kan du se fotos fra Søskendeweekend og Bedsteforældredag.

Når du er begyndt på skolen, får du og dine forældre log-in til vores intranet, og her finder I den mest detaljerede og ajourførte kalender.

Skolestart

Skoleåret 2019/2020 begynder lørdag den 10. august 2019.

Weekender

Læs mere om sjove og skøre weekendarrangementer på skolen.

Se weekendbrochure

Emneuger og emnedage

Læs om linjeuge, musical, opgaveuge, GFE-dage mm.

Anderledes dage

Vil du med til Zanzibar?

Se mere om årets store udlandstur.

Med GFE til Zanzibar

Nyheder

På vores nyhedssider kan du også få et godt indblik i, hvad der sker i løbet af et skoleår på GFE.

Se nyheder og billeder