Besøg os

Inden du beslutter dig for om valget skal falde på vores efterskole, er det en god idé at besøge skolen, enten ved et online-besøg, som et fysisk besøg, eller begge dele, hvis du har lyst.

Tilmeld dig på en af datoerne neden for.

Skoleåret 2022/2023:
Vi har ganske få ledige pladser til det kommende skoleår. Hvis du gerne vil på venteliste, kan du og din familie vælge at besøge os alligevel, så I er klar, hvis der skulle blive en ledig plads.

Skoleåret 2023/2024:
Vi har i øjeblikket (juni 2022) ledige pladser til både piger og drenge i 9. klasse, samt ledige pladser til drenge i 10. klasse. Piger til 10. klasse er velkomne til at booke et besøg, for vi gætter på, at flere af de tilmeldte er skrevet op på flere efterskoler. Derfor synes vi, at I skal besøge os, så I er klar, så snart der skulle blive en ledig plads.

Online-besøg:

Vælger du online-besøg, starter du med at se vores rundvisningsfilm. Derefter mødes du og din familie med vores viceforstander eller med en lærer til et online-møde, hvor I får en masse at vide om skolen og forhåbentligt får svar på alle jeres spørgsmål.

Online-besøg kan være godt for jer, der bor langt væk, men som alligevel gerne vil have en fornemmelse af skolen.

Besøg på skolen:

Måske foretrækker du et fysisk besøg på skolen, hvis det er muligt. Her ser du og din familie lokalerne, taler med eleverne og lærerne og mærker atmosfæren, så I kan tage stilling til, om Glamsbjerg Efterskole er en skole for dig.

På vores besøgsaftener, som ligger på skiftende hverdage, besøger du skolen sammen med andre familier. I får et fælles oplæg, I bliver vist rundt af eleverne, der kan fortælle en masse om dagliglivet på skolen, og efterfølgende er der mulighed for en kop kaffe og en snak med lærerne.

Passer det jer bedre at besøge os en søndag, kan det også lade sig gøre. I kommer som regel på besøge sammen med en anden familie, og I får en rundvisning af et par elever, der kan fortælle om livet på skolen, og om hvordan det er at være elev her. Bagefter kommer I ind på lærerværelset og får en snak med én af lærerne.

Sådan gør du:

Tilmeld dig til enten online-besøg eller fysisk besøg og udfylde formularen. I får en bekræftelse på bookingen, og ved online-besøg får I desuden en invitation til online-møde i god tid inden mødet.

I sommerferien er kontoret lukket, så da skal du kontakte os pr. telefon:
Viceforstander Gitte Jørgensen på 23 41 67 12.
Forstander Henrik Gräs på 29 16 52 08.

album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder