Besøg os

Inden du beslutter dig for om valget skal falde på vores efterskole, er det en god idé at besøge skolen, enten ved et online-besøg, som et fysisk besøg, eller begge dele, hvis du har lyst.

Tilmeld dig på en af datoerne neden for.

Online-besøg:

Vælger du online-besøg, starter du med at se vores rundvisningsfilm. Derefter mødes du og din familie med vores viceforstander eller med en lærer til et online-møde, hvor I får en masse at vide om skolen og forhåbentligt får svar på alle jeres spørgsmål.

Online-besøg kan være godt for jer, der bor langt væk, men som alligevel gerne vil have en fornemmelse af skolen.

Besøg på skolen:

Måske foretrækker du et fysisk besøg på skolen, hvis det er muligt. Her ser du og din familie lokalerne, taler med eleverne og lærerne og mærker atmosfæren, så I kan tage stilling til, om Glamsbjerg Efterskole er en skole for dig.

Besøget foregår som regel på den måde, at I først får en rundvisning af et par elever, der fortæller en masse om dagliglivet på skolen, og om hvordan det er at være elev her. Bagefter kommer I ind på lærerværelset og får en snak med én af lærerne.

Sådan gør du:

Tilmeld dig til enten online-besøg eller fysisk besøg og udfylde formularen. I får en bekræftelse på bookingen, og ved online-besøg får I desuden en invitation til online-møde i god tid inden mødet.

I sommerferien er kontoret lukket, så da skal du kontakte os pr. telefon:
Viceforstander Gitte Jørgensen på 23 41 67 12.
Forstander Henrik Gräs på 29 16 52 08.

album billeder