Besøg os

Kom og se efterskolen

Inden du beslutter dig for om valget skal falde på vores efterskole, er det en god idé at komme på besøg her. På et besøg ser du og din familie lokalerne, taler med eleverne og lærerne og mærker atmosfæren, så I kan tage stilling til, om Glamsbjerg Efterskole er en skole for dig.

Vi tager gerne imod besøg mandag til onsdag fra kl. 18, torsdag fra 14.30 og i weekenderne kl. 12.00, men vi kan også aftale besøg på andre tidspunkter, hvis de ovennævnte ikke passer jer.

Besøget foregår som regel på den måde, at I først får en rundvisning af et par elever, der fortæller en masse om dagliglivet på skolen, og om hvordan det er at være elev her. Bagefter kommer I ind på lærerværelset og får en snak med én af de lærere, der er på aften- eller weekendtilsyn.

Sådan gør du:

Udfyld formularen nedenfor som sendes elektronisk, så ringer eller mailer vi til jer og aftaler et besøg.

I er også velkomne til at ringe på 64 72 10 30.

I sommerferien er kontoret lukket, så da skal du kontakte os pr. telefon:

• Viceforstander Gitte Jørgensen på 23 41 67 12.
  • Forstander Ejvind Rosenvang på 25 30 93 95.

besøg os på efterskolen
ude i det fri på sund efterskole
glade elever hygger på design efterskole
Musik på efterskolen