Kunst og Design

Kreativ udfoldelse

Når du går på Kunst og Design på Glamsbjerg Efterskole skal du i høj grad bruge dine hænder, for vi arbejder meget i vores værksted.

Du udvikler dine håndværksmæssige færdigheder, du lærer at udtrykke dig kreativt, og du udvikler din kvalitetssans inden for håndværk, kunst og design, både når vi arbejder i værkstederne på efterskolen, og når vi tager ud og oplever, hvad andre designere og kunstnere beskæftiger sig med.

Vi arbejder ud fra mottoet “ting tager tid”, for din evne til koncentration og fordybelse har stor betydning for de ting, du arbejder med.

At gå på Kunst- og Designlinjen på Glamsbjerg Efterskole kan indeholde følgende elementer:

Tegning
Grundlæggende klassisk tegning.

Maleri
Farvelære og komposition, hvor vi anvender mange forskellige materialer og teknikker.

Tekstile billeder
Vi bruger symaskinen til at skabe fantastiske billeder, og du vil opdage, at det slet ikke er så svært, som det måske ser ud til.

Keramik
Keramiske grundteknikker, pladeteknik, modellering og også drejning. Vi arbejder med forskellige former for glasering og brænding, bl.a. rakubrænding, som giver meget flotte, krakelerede ting.

Smykker
Grundlæggende arbejde med kobber og sølv. Du lærer at save, file og smede metallerne, og du vil også lære at arbejde med at lodde. Vi har korte teknikkurser og lærer bl.a. at fremstille kæder. Du skal selv tegne og designe dine smykker, lave modeller i kobber og bagefter fremstille dem med brug af de teknikker, du har lært.

Se billeder fra Kunst- og Designlinjen her under, og se en lille film om Kunst- og Designlinjen her »

Se alle linjer

Lav noget du rigtig godt kan lide, eller bliv dygtig til noget nyt, du får alle muligheder på vores linjer.

album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder