Efterskole på 24 timer 23.-24. februar 2018

Oplev et døgn på efterskole

Har du lyst til at få en forsmag på efterskolelivet, så er muligheden her!
I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Alle interesserede i alderen 13-15 år kan tilmelde sig ”Efterskole på 24 timer” og snuse til nogle af de vigtigste elementer, der udgør et efterskoleår. Tag gerne en ven eller veninde med.

I kommer til at bo i et elev-hus, deltage i fællestimer, aftenaktiviteter og nogle lækre måltider, og i løbet af lørdagen deltager I på et af weekendens værksteder.

Tilmelding og tilmeldingsfrist:
Du kan tilmelde dig på blanketten nederst på denne side senest onsdag den 7. februar 2018.

Program:
Fredag kl. 16.30: Ankomst. Evt. rundvisning og kaffe for forældre
Fredag kl. 18.00: Aftensmad
Fredag kl. 19.00: Aftenaktiviteter (I får mere at vide om aftenens forløb, når I er ankommet)
Lørdag kl. 8.30: Morgenmad
Lørdag kl. 9.30-15.30: Værksteder
Lørdag kl. 15.30: Eftermiddagshygge
Lørdag kl. 16.00-16.30: Farvel og tak for denne gang

Værksteder:

• TekLinje
    • Lego Mindstorm
  • Kokkelinje
    • McDonalds, go home: Vi laver lækker, velsmagende og sundere fastfood, fx hjemmelavede chicken nuggets, hjemmebagte burgerboller osv. Og vi serverer frokost for de andre, der er her i weekenden.
  • Designlinje
    • Sølvsmedning: Du skal lære at arbejde med kobber og sølv. Vi arbejder med ild – smeltning – lodning og savning i metaller. Du skal lave en super smart ring som begynderarbejde, og du kan nå at lave 1 eller 2 andre smykker. Glæd dig til at arbejde med design og spændende materialer.
  • Dykning
    • Som elev på Glamsbjerg Efterskole har du mulighed for at tage et dykkercertifikat. Det gælder resten af livet, og gælder i hele verden. Forholdene i Danmark er med til, at vi uddanner rigtig gode dykkere.
      I løbet af august, september og oktober vil du skulle lære at dykke, både i pool, men også i det åbne hav. Hvis og når du består, er du så klar til at dykke sammen med resten af dykkerholdet på Zanzibar.
      Værkstedet på ’Efterskole på 24 timer’ tilbyder dig at snuse til livet under overfladen. Du kommer en tur i svømmehal, sammen med skolens dykkerlærer, hvor du får rigtigt dykkerudstyr på, og så tager vi sammen en dykkertur rundt i poolen. Vi opretter holdet, hvis der er minimum 3 elever, der tilmelder sig.

Tilmelding: