Efterskole på 24 timer 8.-9. december 2017

Oplev et døgn på efterskole

Har du lyst til at få en forsmag på efterskolelivet, så er muligheden her!
I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Alle interesserede i alderen 13-15 år kan tilmelde sig ”Efterskole på 24 timer” og snuse til nogle af de vigtigste elementer, der udgør et efterskoleår. Tag gerne en ven eller veninde med.

I kommer til at bo i et elev-hus, deltage i fællestimer, aftenaktiviteter og nogle lækre måltider, og i løbet af lørdagen deltager I på et af weekendens værksteder.

Tilmelding og tilmeldingsfrist:
Du kan tilmelde dig på blanketten nederst på denne side senest onsdag den 29. november 2017.

Program:
Fredag kl. 16.30: Ankomst. Evt. rundvisning og kaffe for forældre
Fredag kl. 18.00: Aftensmad
Fredag kl. 19.00: Aftenaktiviteter (I får mere at vide om aftenens forløb, når I er ankommet)
Lørdag kl. 8.30: Morgenmad
Lørdag kl. 9.30-15.30: Værksteder
Lørdag kl. 15.30: Eftermiddagshygge
Lørdag kl. 16.00-16.30: Farvel og tak for denne gang

Værksteder:

• Designlinje
    • Kreativt juleværkted, hvor vi laver forskelligt julepynt. Vi skal lave julehjerter og -stjerner i selvhærdende ler. Vi skal lave julelandskab i syltetøjsglas og glitrende julekugler af garn. Og måske når vi også at lave duftende hjerter af filt.
  • TekLinje
    • 3D-print og Arduino: Vi skal prøve at tegne og printe et lille juletræ i 3D. Dernæst skal vi bygge og programmere en Arduino til at få lysdioder på juletræet til at blinke på forskellige måder. De færdige projekter må I selvfølgelig gerne tage med hjem!
  • Kokkelinjen
    • Julebag: Hjemmebagt julebag er bare bedst. Find kagerullen frem; vi bager julebag i lange baner… Blomsterbergs brune kager, vanilliekranse, italienske biscotti … Vi triller også lækre havregrynskugler. Kom og vær med i vores duftende skolekøkken.
  • Dykning
    • Som elev på Glamsbjerg Efterskole har du mulighed for at tage et dykkercertifikat. Det gælder resten af livet, og gælder i hele verden.
      Forholdene i Danmark er med til, at vi uddanner rigtig gode dykkere.
      I løbet af august, september og oktober vil du skulle lære at dykke, både i pool, men også i det åbne hav. Hvis og når du består, er du så klar til at dykke sammen med resten af dykkerholdet på Zanzibar.
      Værkstedet på ’Efterskole på 24 timer’ tilbyder dig at snuse til livet under overfladen.
      Du kommer en tur i svømmehal, sammen med skolens dykkerlærer, hvor du får rigtigt dykkerudstyr på, og så tager vi sammen en dykkertur rundt i poolen. Vi opretter holdet, hvis der er minimum 3 deltagere.

Tilmelding: