Efterskole på 24 timer

Den 26.-27. februar 2021 kan du opleve et døgn på efterskole.

Har du lyst til at få en forsmag på efterskolelivet, så er muligheden her!
I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Alle interesserede i alderen 13-15 år kan tilmelde sig ”Efterskole på 24 timer” og snuse til nogle af de vigtigste elementer, der udgør et efterskoleår. Tag gerne en ven eller veninde med. (De skal også lave en tilmelding til arrangementet).

I kommer til at bo i et elev-hus, deltage i fællestimer, aftenaktiviteter og nogle lækre måltider, og i løbet af lørdagen deltager I på et af weekendens værksteder.

Tilmelding og tilmeldingsfrist:
Du kan tilmelde dig på blanketten nederst på denne side senest søndag den 7. februar 2021.

Program:
Fredag kl. 15.00: Ankomst. De unge samles på lærerværelset og forældrene i spisesalen til en kop kaffe, mens de unge ser deres værelserne.
Fredag kl. 16.00: Rundvisning
Fredag kl. 18.00: Aftensmad
Fredag kl. 19.00: Aftenaktiviteter (I får mere at vide om aftenens forløb, når I er ankommet)
Lørdag kl. 8.30: Morgenmad
Lørdag kl. 9.30-15.30: Værksteder
Lørdag kl. 15.30: Eftermiddagshygge
Lørdag kl. 16.00: Farvel og tak for denne gang

Værksteder:

• Kokkelinje
    • McDonalds, go home: Vi laver lækker, velsmagende og sundere fastfood, fx hjemmelavede chicken nuggets, hjemmebagte burgerboller osv. Og vi serverer frokost for de andre, der er her i weekenden.
  • Kunst- og Designlinje
    • Sølvsmedning: Du skal lære at arbejde med kobber og sølv. Vi arbejder med ild – smeltning, lodning og savning i metaller. Du skal lave en super smart ring som begynderarbejde, og du kan nå at lave 1 eller 2 andre smykker. Glæd dig til at arbejde med design og spændende materialer.
  • TekLinje
    • Du vil blive introduceret til nogle af de teknologier og metoder vi arbejder med på linjen. Vi skal lave små projekter med LEGO Mindstorm samt 3D-tegning og print, og tager udgangspunkt i det, I kan i forvejen.

Informationsbrev til de tilmeldte vil være at finde her umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmelding: