Efterskole på 24 timer

Den 21.-22. februar 2020 kan du opleve et døgn på efterskole.

Har du lyst til at få en forsmag på efterskolelivet, så er muligheden her!
I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Alle interesserede i alderen 13-15 år kan tilmelde sig ”Efterskole på 24 timer” og snuse til nogle af de vigtigste elementer, der udgør et efterskoleår. Tag gerne en ven eller veninde med. (De skal også lave en tilmelding til arrangementet.

I kommer til at bo i et elev-hus, deltage i fællestimer, aftenaktiviteter og nogle lækre måltider, og i løbet af lørdagen deltager I på et af weekendens værksteder.

Tilmelding og tilmeldingsfrist:
Du kan tilmelde dig på blanketten nederst på denne side senest søndag den 2. februar 2020.

Program:
Fredag kl. 16.00: Ankomst. Evt. rundvisning og kaffe for forældre
Fredag kl. 18.00: Aftensmad
Fredag kl. 19.00: Aftenaktiviteter (I får mere at vide om aftenens forløb, når I er ankommet)
Lørdag kl. 8.30: Morgenmad
Lørdag kl. 9.30-15.30: Værksteder
Lørdag kl. 15.30: Eftermiddagshygge
Lørdag kl. 16.00: Farvel og tak for denne gang

Værksteder:

• Kokkelinje
  • Designlinje
  • TekLinje
  • Livsstil

Beskrivelse af værkstederne kommer senere.

Informationsbrev til de tilmeldte vil være at finde her umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmelding: