Efterskole på 24 timer 5.-6. oktober 2018

Oplev et døgn på efterskole

Har du lyst til at få en forsmag på efterskolelivet, så er muligheden her!
I løbet af 24 timer fra fredag til lørdag kan du opleve nogle af de vigtigste elementer fra et efterskoleår.

Alle interesserede i alderen 13-15 år kan tilmelde sig ”Efterskole på 24 timer” og snuse til nogle af de vigtigste elementer, der udgør et efterskoleår. Tag gerne en ven eller veninde med.

I kommer til at bo i et elev-hus, deltage i fællestimer, aftenaktiviteter og nogle lækre måltider, og i løbet af lørdagen deltager I på et af weekendens værksteder.

Tilmelding og tilmeldingsfrist:
Du kan tilmelde dig på blanketten nederst på denne side senest søndag den 30. september 2018.

Program:
Fredag kl. 16.30: Ankomst. Evt. rundvisning og kaffe for forældre
Fredag kl. 18.00: Aftensmad
Fredag kl. 19.00: Aftenaktiviteter (I får mere at vide om aftenens forløb, når I er ankommet)
Lørdag kl. 8.30: Morgenmad
Lørdag kl. 9.30-15.30: Værksteder
Lørdag kl. 15.30: Eftermiddagshygge
Lørdag kl. 16.00-16.30: Farvel og tak for denne gang

Værksteder:

• Kokkelinje
    • Nak og Æd: Hop i udetøjet lørdag morgen og ta’ med en flok erfarne jægere på andejagt. Der afholdes parole før og efter jagten, for det er vigtigt, at der er fokus på sikkerhed. Du følges med en erfaren jæger og hans hund, og din opgave bliver at være med til at samle og bære vildtet, som vi slutter af med at ordne, tilberede og spise sammen med skolens kok.
      Dine forældre skal naturligvis være indforstået med, at du deltager, og de er velkomne til at kontakte os for yderligere information.
  • Designlinje
    • Sølvsmedning: Du skal lære at arbejde med kobber og sølv. Vi arbejder med ild – smeltning – lodning og savning i metaller. Du skal lave en super smart ring som begynderarbejde, og du kan nå at lave 1 eller 2 andre smykker. Glæd dig til at arbejde med design og spændende materialer.
  • Designlinje
    • Kreativt værksted: Vi vil starte dagen med at lave små ugler af genbrugsmaterialer, som fx. konservesdåser, forskellige låg, kapsler m.m.
      Efter frokost vil vi arbejde med krympeplast. Her er der mulighed for at lave øreringe, køleskabsmagneter, brocher og meget andet.
      Vi ses til en kreativ dag :-)

Tilmelding: