Fra elev til elev

"Lad være med at dømme folk på udseendet. Det indre betyder meget mere end det ydre."

"Vær dig selv og giv den max gas! Kast dig ud i det! Det bliver dit bedste år, hvis du giver det en chance."

"Deltag i så meget som muligt, ellers fortryder du det. Nyd det! Tiden går stærk. Det er slut før man ved det."

"Tag del i de sociale aktiviteter. De er for det meste fede."

"Glæd dig; det er go’ mad, for helved’!"

"Gem ikke opvasken i skabene. De finder altid ud af det."

"Respektér folks personligheder. Vi er ikke alle ens."

"Prøv at gå en tur i genbrugsbutikkerne. Der kan være fedt tøj, som er billigt."

"Vær så meget sammen med de andre som muligt, for før I aner det, er året slut."

"Bliv en masse weekender. Det styrker sammenholdet."

"Smil og sig hej til folk, du går forbi, - især i starten."

"Hvis du er åben og er dig selv, så når du langt."

"Hvis du har problemer, så sig det til lærerne. De er gode til at lytte og hjælpe."

"Lad være med at gøre noget, du vil fortryde. – INTET kan holdes hemmeligt på en efterskole."

"Giv alle en chance, - også selv om de ser anderledes ud."

"Vær fra starten god til at snakke med andre mennesker. Du får venner for livet."

"Lad være med at udtale dig om andre, når du ikke kender dem."

"Vær god ved Steffen. Det betaler sig. Han lapper din cykel, fjerner myrer fra dit værelse og reparerer hængsler, du har smadret. Bare du fortæller det."

"Sørg for at blive i temaweekenderne. Du går glip af meget, hvis du ikke er der."

"Lad være med at sidde på værelset hele tiden. Oplev noget!"

"Få det bedste ud af året! Vær ikke bange for at snakke med nye mennesker. Efterskole er nyt for alle i starten."

"Det er bedre at være sig selv end en kopi af en anden."

"Glæd jer til gyserweekenden. Den er for fed!"

"Acceptér at din ven eller veninde får en kæreste, selv om det kan være svært i starten."

"I kommer til at opleve meget, og de ting, I synes er neder’n i løbet af året, er nogle af dem I kommer til at savne mest."

"Lærerne kan også bruges til at snakke med, - de er ikke så dumme som de ser ud."

"Lad være med at dømme andre, før du har snakket med dem. De kan vise sig at være rigtigt søde."

"Lad være med at lukke dig inde i en bestemt gruppe; snak med alle og vær social."

"Tag initiativ og lav noget forskelligt om aftenen."

"Lad være med at bagtale, hvis du ikke vil have et dårligt rygte på efterskolen."

"Lad være med at droppe ud, hvis du får nogle dårlige perioder. Det vil højst sandsynligt gå over igen."

"Du er ikke alene i kampen mod acne."

"Fedt for lærerne. Tilbyd dem en rittersport."

"Det er ikke nødvendigt at få en kæreste. Det er meget vigtigere at få venner for livet."

"Lad være med at melde dig syg om morgenen. Giv dagen en chance."

"Man ved, man har det godt, når man glæder sig til næste uge."

"Glamsbjerg Efterskole er et sted, hvor der er plads til alle og hvor man har mulighed for at udfolde sig og finde ud af hvem man er."

"Det er lige meget om du er dårlig til det du interesserer dig for, så længe du yder en indsats og gør dit bedste. "

"Glamsbjerg Efterskole er et sted, hvor du kan være dig selv. Det er et skønt sted at møde nye mennesker og få venskaber for livet."

"Man går meget op i at folk behandler og snakker ordentligt til hinanden. Respekt er et key-word."