Forældredage

– Forældre er altid velkomne på skolen

Vi inviterer forældrene til forskellige arrangementer i løbet af skoleåret. En del forældre skal køre eller rejse langt, så derfor prøver vi at indlægge flere formål i vores forældredage, hvor det kan lade sig gøre.

Som afslutning på skoleårets musicaluge inviterer vi naturligvis til teaterforestilling, og det er som oftest også ved denne lejlighed, at vi afholder skolehjemsamtaler. Ved skolehjemsamtalerne taler forældrene og eleven med elevens huslærer om hvordan det går med såvel de faglige, som de personlige og sociale kompetencer.

Derudover inviterer vi til juleafslutning, forældredag og sommerafslutning. Og så er forældre altid velkomne til at komme på besøg, hvis de lige er i nærheden. Kig forbi på lærerværelset eller i spisesalen og få en kop kaffe, hvis I har kørt jeres unge menneske ned på skolen efter weekenden.

I kan læse mere om indholdet af de enkelte weekender ved at downloade weekendbrochuren herunder.

Weekendbrochure 20152016