Fritid

Fritid med indhold

Ind imellem kan det godt føles som om du ikke har meget fritid, for en efterskoledag er kendetegnet ved, at undervisning, fritid og fællesskab smelter sammen i ét. Det er en ny dagsrytme, du skal vænne dig til, men det går som regel hurtigt.

Når du har mellemtimer på skemaet, når der er pauser og om aftenen efter spisetid, har du fritid eller tid til andre aktiviteter.

Du kan bruge skolens idrætsfaciliteter og værksteder, og du kan hygge dig med de andre i de forskellige opholdsrum på skolen. Ofte sætter lærerne eller eleverne aktiviteter i gang om aftenen, og med jævne mellemrum er der et fællesarrangement.

Du kan tilmelde dig boksetræning, som foregår på skolen hver mandag aften, og mandag og onsdag har du mulighed for at løbe med løbeklubben. Du kan desuden tilmelde dig forskellige aftenvalgfag, som vi netop har valgt at lægge om aftenen, for at så mange som muligt kan få glæde af dem. Læs evt. mere om valgfag her »

Derudover kan benytte dig af byens faciliteter, for eksempel biograf, svømmehal og multibane, og om sommeren også friluftsbadet.