Holdninger

– Vi er ingen fabrik

En skole er ikke en fabrik, og elever er ikke produkter, der kan vejes og måles og puttes i kasser. Derfor er vi meget bevidste om hvilke valg, vi foretager, når vi laver vores skoletilbud.

Vi har valgt, at der skal gå omkring 85 elever i efterskolen, fordi det er en rigtig god størrelse til et efterskolehold. Det er tilpas mange til, at det giver dynamik og forskellighed, men det er ikke flere, end at vi alle sammen kan lære hinanden at kende, og ingen bliver glemt.

Vi har valgt, at der er 2 lærere på arbejde hver aften, for lærerne på Glamsbjerg Efterskole vil mere end at undervise og føre tilsyn med eleverne.

Vi vil gerne være sammen med de unge, sætte aktiviteter i gang, hjælpe med lektierne, have tid til en god snak eller en omgang Besser Wizzer og måske tilbyde en skulder at læne sig op ad eller græde ud ved, hvis der er behov for det.

Vi har klare holdninger til hvordan vi omgås hinanden. Det kan du læse mere om rundt omkring på hjemmesiden, fx under Trivsel og Fællesskab.