Hvem er vi?

Velkommen til Glamsbjerg Efterskole

– Efterskole med livsstil, linjer, faglighed og fællesskab

På Glamsbjerg Efterskole har vi klare holdninger til fællesskab, livsstil, trivsel og undervisning. Og vi har klare holdninger til, hvor stor skolen skal være, nemlig omkring 90 elever. Det er nok til at give dynamik, men ikke flere end at vi hurtigt kan lære hinanden at kende.

For os er det vigtigt, at du er dig selv, og at du er parat til at prøve kræfter med nye ting. Vi vil gerne møde dig som den du er, og vi lægger vægt på, at vi alle sammen – både elever og lærere – bidrager til en god stemning på skolen.

Som du kan se, henvender vi os til en masse forskellige unge. Det gør vi, fordi vi ser det som en kvalitet, at du møder en række vidt forskellige unge, der ikke nødvendigvis er lige som dig selv.

Forskellige unge kræver forskellige linjer. Derfor har du valget mellem linjer: Designlinjen, Livsstilspiloterne, Musiklinjen, Fodboldlinjen og Kokkelinjen, samt en masse spændende valgfag.

Skolen prioriterer også boglig viden højt. Undervisningen er på flere niveauer, og vil du have ekstra udfordringer kan du vælge superdansk, superengelsk og science.

Dit efterskoleår vil også rumme lejrskole og ture, emneuger og emnedage, aftenaktiviteter og en masse weekender med spændende oplevelser.