Indmeldelse på Glamsbjerg Efterskole

– Udfyld tilmeldingsskema nedenunder.

Vi optager elever til 9. og 10. klasse. Du skal være fyldt mindst 14 år inden skoleårets begyndelse, og vi ser gerne, at du har været på besøg på skolen, inden du tilmelder dig, så du ved, hvad du siger ja til :-)

Elever fra Grønland og andre to-sprogede elever skal læse her inden indmeldelse.

Elever med faglige eller personlige udfordringer skal læse om Inklusion og støtte, inden de melder sig ind.

Elektronisk indmeldelse er hurtigst. Vil du tilmelde dig elektronisk, udfylder du blanketten her på siden og trykker send, når du er færdig; så kommer blanketten automatisk til skolens kontor, som sender jer en bekræftelse og en opkrævning på indmeldelsesgebyr.

Husk, at det ikke er nok at tilmelde sig via optagelse.dk, men at du også skal tilmelde dig direkte til vores efterskole.

Vi vil også gerne sende dig en brochure med indmeldelsesblanket, hvis du foretrækker det.

Tilmeldingsskema: