Køkkentjans

Du har køkkentjans en uge om året. I den uge er du sammen med en anden elev om køkkentjansen, og skolens køkkenpersonale er dine arbejdsgivere.

Du er med til at tilberede noget af maden, du er eventuelt med til at bage, og du skal dække bord og vaske op.

Køkkentjans kan både være sjovt, hyggeligt og lærerigt. Hvordan du oplever det, afhænger meget af din egen indstilling til opgaven.

Det er en vigtig del af efterskolelivet at tage ansvar for den del af fællesskabet, der har med madlavning og praktisk arbejde at gøre, og vi forventer naturligvis, at du gør dit bedste for at leve op til det ansvar.

Du har ikke undervisning i den uge, hvor du har køkkentjans, men skal aflevere de samme skriftlige opgaver som de andre elever.

Er du vild med madlavning og har lyst til at lære mere, kan det være du skal vælge Kokkelinjen.