Kok

På Kokkelinjen kan du lære at blive en god kok

På kokkelinjen beskæftiger vi os med mad på mange forskellige måder. Du lærer at blive en god kok ved at lære om, hvordan du skal håndtere råvarer, at begå dig i køkkenet, og benytte forskellige tilberedningsmetoder, samt en masse andre dele af håndværket og teknikkerne bag god madlavning.

Vi arbejder også med emner som ernæring, præsentation, smag og sanser, samt årstidernes råvarer.

Du skal prøve så meget som muligt, så på kokkelinjen laver vi sund mad, laver mad til mange, laver gastronomi-mad og meget mere.

Overvejer du en uddannelse inden for madlavning, fx kok, gastronom eller bager, kan kokkelinjen give dig en forsmag på, hvad der venter under din uddannelse.

Du kan se billeder fra kokkelinjen herunder, og du kan se små film om kokkelinjen her »

Der er stor søgning til kokkelinjen. Du kan være sikker på at være på kokkelinjen i et halvt år, måske også hele året, men det tør vi ikke love dig. For de elever, der ikke kan få plads på kokkelinjen hele året, har vi et valgfag i madlavning i 1-2 kvartaler.

Se alle linjer

Lav noget du rigtig godt kan lide, eller bliv dygtig til noget nyt, du får alle muligheder på vores linjer.

Kok laver mad på efterskole
Kokkelinjen på Glamsbjerg Efterskole
Undervisning af kok på Glamsbjerg Efterskole
Kok har lavet sushi på Glamsbjerg Efterskole
kokkelinjen på pizzaria
hindbær
Efterskolernes dag har stået for kage
Kokkelinjen på Glamsbjerg Efterskole
Madlavning på Glamsbjerg Efterskole
Opstilling af mad på kokkeefterskole
Kokkelinken på Glamsbjerg Efterskole
Der tilberedes mad af kokke på efterskole
Madlavning af kok på efterskole
Kommende kok på efterskole
Madlavning på Glamsbjerg Efterskole