Glamsbjerg Efterskole søger lærer til TekLinje

Kan du undervise i matematik og fysik i 10. klasse? Og brænder du for ny teknologi, har erfaring med fx 3D-tegning, robotteknologi eller programmering, er du måske den, vi søger til vores nye TekLinje. Her er tale om en fast stilling i efterskolen med de nævnte fag, tilsyn og kontaktlærerfunktion, samt evt. andre fag efter aftale.

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og samtidig ser det som en vigtig opgave at være gode sparringspartnere for eleverne i deres faglige, personlige og sociale udvikling.

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. november 2017 og med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Du er også velkommen til at kontakte forstander Ejvind Rosenvang på 64 72 10 30/25 30 93 95 eller viceforstander Gitte Jørgensen på 64 72 10 30/23 41 67 12

Der er ansøgningsfrist 19. oktober 2017, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 23. oktober. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk

Glamsbjerg Fri- og Efterskole søger barselsvikar til dansk

Er du en engageret dansklærer, der kan undervise i fagene i de ældste klasser, har vi måske barselsvikariat til dig. Og kan du undervise i fx musik, idræt eller madkundskab, vil det være dejligt. Vi er også interesseret i at høre, hvad du ellers kan byde ind med, for vi har mange spændende valgfag. Du kommer til at have tilsyn og indgå i kontaktlærerfunktionen i efterskolen.

Barselsvikariatet er med tiltrædelse 1. januar 2018 og som minimum frem til sommerferien. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Der er ansøgningsfrist 30. oktober 2017, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 6. november 2017. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk

Vikar

Skulle du være interesseret i at blive en del af vores vikarkorps, er du velkommen til at sende os en mail på kontor@gfeskole.dk med dine kontaktoplysninger, samt information om dine kompetencer.