Livsstil

Livsstilslinjen flytter grænser

Mange tager på efterskole for at blive den bedste udgave af sig selv. Mange har gode intentioner om en sundere livsstil, både når det gælder kost og motion, og mange har lyst til at blive klogere på sig selv og andre. Livsstilslinjen sætter turbo på udviklingen.

Hvis du vil lære noget om dig selv, din krop og psyke, din livsstil og din omverden, så er det denne linje, du skal vælge.

Vi arbejder i løbet af året med at komme i god form, med at turde sig ja til udfordringer, og vi snakker om, hvordan god kost og motion kan øge livskvaliteten.

Igennem temaerne Outdoor, Street, Fitness og kost vil du komme til at arbejde med sund livsstil generelt, samt selvindsigt. Du vil blive præsenteret for en værktøjskasse med redskaber til en kritisk stillingtagen og faglig tilgang til dig selv og dine valg i forbindelse med motion og livskvalitet.

Undervisningens bærende element er motion, bevægelse, udfordringer og kost, og du får en aktiv og faglig undervisning med mulighed for at udfolde dig dér, hvor du er og tage det næste skridt.

Vi ønsker, at du kommer til at opleve sundhed på en måde, hvorpå du kan se det sjove, spændende og det gode ved at have fokus på dit helbred, og vi ønsker, at præsentere dig for værktøjer, der hjælper dig med at træffe gode valg for din tilværelse.

Livsstilslinjen får sæsonkort til Glamsbjerg Fitness, som de kan bruge både i undervisningstiden og i deres fritid.

Vi arbejder med forskellige temaer i løbet af året:

Outdoor
Løb, Mountainbike, Coretræning, Mini-triatlon, Kano, Klatring

Street
Graffiti, Dans, Parkour

Fitness og kost
Individuel styrketræning, Fitness center, Yoga, Sund kost

Selvindsigt
Personlig målsætning, Selvværd og gruppedynamik

Hvis du vil arbejde endnu mere med livsstil, ville et eller flere af følgende valgfag passe godt: Økonomi for unge, Psykologi, Filosofi, Madkundskab,  Boksning, Beachvolley, Fitness og styrketræning, Dykning, Løb dig glad og Mountainbike. Du kan læse mere om vores valgfag her »

Se billeder af Livsstilslinjen herunder og se film om Livsstilslinjen her »

Se alle linjer

Lav noget du rigtig godt kan lide, eller bliv dygtig til noget nyt, du får alle muligheder på vores linjer.

album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder
album billeder