Livsstilspiloterne

Livsstilspiloterne flytter grænser

Mange tager på efterskole for at blive den bedste udgave af sig selv. Mange har gode intentioner om en sundere livsstil, både når det gælder kost og motion, og mange har lyst til at blive klogere på sig selv og andre. Livsstilspiloterne sætter turbo på udviklingen.

Hvis du vil lære noget om dig selv, din krop og psyke, din livsstil og din omverden, så er det denne linje, du skal vælge.

Vi arbejder i løbet af året med at komme i god form, med at turde sig ja til udfordringer, og vi snakker om, hvordan god kost og motion kan øge livskvaliteten.

Igennem temaerne Outdoor, Street, Fitness og kost, samt Selvindsigt vil du komme til at arbejde med sund livsstil generelt. Du vil blive præsenteret for en værktøjskasse
med redskaber til en kritisk stillingtagen og faglig tilgang til dig selv og dine valg i forbindelse med motion og livskvalitet.

Undervisningens bærende element er motion, bevægelse, udfordringer og kost, og du får en aktiv og faglig undervisning med mulighed for at udfolde dig dér, hvor du er og tage det næste skridt.

Vi ønsker, at du kommer til at opleve sundhed på en måde, hvorpå du kan se det sjove, spændende og det gode ved at have fokus på dit helbred, og vi ønsker, at præsentere dig for værkstøjer, der hjælper dig med at træffe gode valg for din tilværelse.

Livsstilspiloterne får sæsonkort til Glamsbjerg Fitness, som de kan bruge både i undervisningstiden og i deres fritid.

Outdoor

• Løb, Mountainbike, Coretræning, Mini-triatlon, Kano, Klatring

Street

• Graffiti, Dans, Parkour

Fitness og kost

• Individuel styrketræning, Fitness center, Yoga, Sund kost

Selvindsigt

• Personlig målsætning, Selvværd og gruppedynamik, Økonomi for unge

Se billeder af Livsstilspiloterne herunder og se film om Livsstilspiloterne her »

Se alle linjer

Lav noget du rigtig godt kan lide, eller bliv dygtig til noget nyt, du får alle muligheder på vores linjer.

Mountainbike på Glamsbjerg Efterskole
Elever i naturen
Samarbejde på Glamsbjerg Efterskole
Styrketræning på Glamsbjerg Efterskole