Medarbejdere

Herunder kan du se den del af skolens medarbejdere, der har med efterskolen at gøre. Vi er en broget flok i alle aldre, og det gør os til et godt team.

Lærerne er ligeså forskellige som eleverne, men det, vi har til fælles er, at vi godt kan lide vores arbejde, både vores fag og dét at være sammen med jer i et af de vigtigste år i jeres liv.

Det er vigtigt for os, at du føler dig set og hørt, og at elever og lærere i fællesskab er nysgerrige, åbne og behandler hinanden med gensidig respekt og glimt i øjet.

Vi har klare holdninger til det at drive efterskole og er bevidste om de værdier, vi gerne vil give dig med herfra.

Ejvind er forstander for både friskolen og efterskolen, og selv om han har den daglige ledelse af friskolen

Ejvind Rosenvang (ER), forstander

Ejvind er kendt for at lokke eleverne med på Nutella-løb fredag morgen, og han tilbyder gerne, at man må låne hans skabelon, hvis man vil have ny frisure. Ejvind er forstander for både friskolen og efterskolen, og selv om han har den daglige ledelse af friskolen, bliver der også tid til fællestimer og fællessang med efterskolen.

Gitte er daglig leder af efterskolen, samt skolens logistikchef i forbindelse med skemaer, linjer, valgfag, kalender og de afsluttende prøver.

Gitte Jørgensen (GJ), viceforstander

Gitte er daglig leder af efterskolen, samt skolens logistikchef i forbindelse med skemaer, linjer, valgfag, kalender og de afsluttende prøver. Hun er også god at tale med hvis du tumler med nogle ting, for hun er nemlig en god lytter. I sin fritid er Gitte hyppig gæst på loppemarkeder hist og pist. Når hun har fået samlet for meget sammen, sælger hun ud på sin webshop.

Anne Marie Balslev Pedersen (AM), uddannelsesvejleder

Anne Marie Balslev Pedersen (AM), uddannelsesvejleder

Anne Marie er uddannelsesvejleder i både friskolen og efterskolen og kommer på skolen mindst én gang om ugen. Anne Marie kommer fra UUO, -Ungdommens Uddannelsevejledning, Odense, og hun har styr på alt inden for ungdomsuddannelser, studievalg, brobygning og uddannelsesparathed. Skal du have en snak med Anne Marie, finder du hende i studievejleder-kontoret i Sneglehuset.

Arnbjørn er den lærer, der har flest musiktimer på skolen, idet han både underviser efterskolens musiklinje og friskolens overbygning i musik.

Arnbjørn Hansen (AH), lærer

Arnbjørn er den lærer, der har flest musiktimer på skolen, idet han både underviser efterskolens musiklinje og friskolens overbygning i musik. Arnbjørn er desuden huslærer og underviser i kulturfag.

Anne er én af lærerne på designlinjen og underviser derudover i dansk for tosprogede og i engelsk.

Anne Poulsen (AP), lærer

Anne er én af lærerne på designlinjen og underviser derudover i dansk for tosprogede og i engelsk. Hun er desuden huslærer og kontaktlærer for skolens grønlandske elever.

Anton Siersbæk

Anton Siersbæk (AS), it-ansvarlig

Anton er tidligere efterskolelærer på GFE, og han er nu én af skolens it-ansvarlige, der bl.a. huserer på nørdkontoret. Når han ikke er på skolen, nyder han sit nybyggede hus på Helnæs.

Anette er én af lærerne på skolens designlinje, og hun har desuden tilsyn i efterskolen.

Anette Vraakjær (AV), lærer

Anette er én af lærerne på skolens designlinje, og hun har desuden tilsyn i efterskolen. Derudover er hun lærer i vores friskole.

Birgit Ræder

Birgit Ræder (BR), timelærer

Birgit er timelærer i fransk og springer gerne til, hvis der skal bruges en vikar i undervisningen eller på vagten.

Erik underviser i matematik, i kulturfag og valgfag.

Erik Jegsen (EJ), lærer

Er du til en gang skak eller en god diskussion om politik eller miljø, er det Erik, du skal have fat i. Erik underviser i matematik, i kulturfag og valgfag.

Jane er super dygtig til at sy, og hun er god til at lære andre det

Jane Holmstrup (JH)

Jane er super dygtig til at sy, og hun er god til at lære andre det. Når hun ikke passer sit eget firma "Hauzfrau", arbejder hun på GFE som støtte- og tilsynslærer og underviser i syning.

Julie underviser i dansk og idræt og har valgfag og tilsyn i efterskolen.

Julie Mølgaard (JM)

Da Julie læste til lærer, var hun i praktik på GFE, og det blev hun så glad for, at hun søgte job hos os. Hun underviser i dansk og idræt og har valgfag og tilsyn i efterskolen.

Kristoffer underviser i superdansk, i idræt og på dykkerkursus og er desuden huslærer.

Kristoffer Pedersen (Kr), lærer

Kristoffer er vild med golf, whist, rejser, designmøbler og meget andet. Kristoffer underviser i superdansk, i idræt og på dykkerkursus og er desuden huslærer.

Line underviser i matematik, i økonomi for unge og på linjen for livsstilspiloter og er desuden huslærer.

Line Dam (LD), lærer

Få fat i Line, hvis du vil lære at spille whist eller har brug for én at konkurrere med i ludo. Line underviser i matematik, i økonomi for unge og på linjen for livsstilspiloter og er desuden huslærer.

Mikael er en mand med alsidige interesser, der spænder lige fra økologisk havebrug til instagram.

Mikael Date (MD), lærer

Mikael er en mand med alsidige interesser, der spænder lige fra økologisk havebrug til instagram. Mikael underviser i matematik, fysik, nørdmatematik, science og beach volley og er desuden en af skolens PR-medarbejdere.

Mikkel underviser i fysik, biologi, geografi og på linjen for livsstilspiloter og er desuden huslærer.

Mikkel Kirketerp-Møller (MK), lærer

Mikkel surfer, står på snowboard og meget andet. Han er rigtigt god til at lave film og har lavet flere af de film, du finder her på hjemmesiden. Mikkel underviser i fysik, biologi, geografi og på linjen for livsstilspiloter og er desuden huslærer.

Som en af skolens entusiastiske tysklærere er hun med til at nedbryde diverse fordomme om tyskfaget.

Marianne Lauritsen (ML), lærer

Hvis der er én, der kan få eleverne til at danse til tyske sange, er det Marianne. Som en af skolens entusiastiske tysklærere er hun med til at nedbryde diverse fordomme om tyskfaget. Marianne er desuden lærer i friskolens overbygning.

Rasmus underviser i superengelsk, i dansk, på fodboldlinjen, i psykologi og filosofi og er desuden huslærer.

Rasmus Hansen (RH), lærer

Rasmus er altid god for en vits eller en god historie. Rasmus underviser i superengelsk, i dansk, på fodboldlinjen, i psykologi og filosofi og er desuden huslærer.

Verdens bedste pedel er til rejser og friluftsliv, når han kan slippe skolen.

Steffen Frydendal (SF), pedel

Verdens bedste pedel er til rejser og friluftsliv, når han kan slippe skolen. Her er et råd fra en gammel elev: ”Vær god ved Steffen. Det betaler sig. Han lapper din cykel, fjerner myrer fra dit værelse og reparerer hængsler, du har smadret. Bare du fortæller det”.

René Bendtsen

René Bendtsen (RB), pedelmedhjælp og boksetræner

René sover næsten aldrig, og derfor er han god at have som skolens altmuligmand og pedelmedhjælp. René er desuden boksetræner og træner med efterskoleeleverne en aften om ugen.

Ringer du til skolen, vil du ofte tale med Heidi. Heidi ved næsten alt, og skulle der være noget, hun ikke kan svare på, ved hun, hvem du skal have fat i.

Heidi Stampe Nielsen (HS), sekretær

Ringer du til skolen, vil du ofte tale med Heidi. Heidi ved næsten alt, og skulle der være noget, hun ikke kan svare på, ved hun, hvem du skal have fat i. Derudover hjælper Heidi eleverne med bus- og togplaner, bestilling af tid hos læge, og så tilser hun eleverne, hvis de er syge på skolen.

Når Susanne ikke jonglerer med tal og holder styr på skolens budget og regnskaber, er hun noget af en festabe

Susanne Brandt (SU), bogholder

Susanne havde ellers fødderne solidt plantet i den jyske muld, men blev lokket til Fyn af en dejlig mand, som hun nu bor sammen med. Når Susanne ikke jonglerer med tal og holder styr på skolens budget og regnskaber, er hun noget af en festabe, der bl.a. er god til at synge og spille bas, ligesom hun nyder at rejse og tage til koncerter.

Charlotte sørger for at køkkenafdelingen udvikler sig, og at der bliver taget nye initiativer.

Charlotte Nielsen (CN), kok og køkkenchef

Charlotte har gerne ja-hatten på, og selv om der godt kan komme en rynke i panden, når vi får skøre ideer, er hun med, hvis det kan lade sig gøre. Charlotte sørger for at køkkenafdelingen udvikler sig, og at der bliver taget nye initiativer. Derudover er hun en dygtig svampejæger, og så er hun med til at arrangere musikfestival i Faaborg.

Mette er kok i skolens storkøkken og underviser desuden på kokkelinjen.

Mette Tolberg Andersen (MA), kok og lærer på kokkelinjen

De fleste af os elsker duften og smagen af hjemmebagt brød, og er det bagt af Mette, bliver det ikke bedre. Mette er kok i skolens storkøkken og underviser desuden på kokkelinjen.

Conny kan tage en stor del af æren for, at der altid er rent og pænt i Kernehuset

Conny Andersen (CA), rengøring

På GFE er navnet Conny synonymt med tjenstvillighed og faglig stolthed. Conny kan tage en stor del af æren for, at der altid er rent og pænt i Kernehuset, og så er hun altid på pletten, når der er brug for en ekstra hånd.