Menuer

Morgenmaden: Der er altid friskbagte boller til morgenmaden, der er groft brød, franskbrød og rugbrød, og dertil serveres 3-4 slags pålæg, ost og marmelade. Desuden er der 4-5 slags grynprodukter, fx havregryn, müesli, cornflakes mv., og der er altid minimælk, skummetmælk og A38 på bordet. Derudover er der frisk skåret frugt og tørret frugt til morgenmaden.

Middagsmaden: Vi får varm mad om middagen, og på buffeten er som regel meget at vælge imellem. Der er altid salater, grøntsager og friskbagt brød til det varme måltid. En gang om ugen er der fisk på programmet, og en gang imellem også en vegetarret.

Aftensmaden består af rugbrød og groft brød, og dertil 4-5 slags kødpålæg med tilbehør, samt leverpostej, æg, ost og fiskepålæg. Der er altid lune retter til aftensmaden, og der serveres altid frisk skåret frugt og grønt.

Mellemmåltiderne består af frisk skåret frugt og grønt og friskbagte gnaveboller. Du kan lave te til, hvis du har lyst. Om torsdagen, efter den ugentlige rengøring i elevhusene, serveres der kage til hustimen. Der kan også være kage til andre mellemmåltider, for eksempel i forbindelse med weekendhygge, fødselsdage eller et fællesarrangement.