Musik og fællesskab på Glamsbjerg Efterskole

Musiklinjen består af flere elementer:

• Sammenspil
  • Optræden
  • Indspilning
  • Musikteori
  • Musikhistorie
  • Stemmetræning
  • Komposition/arrangement

På musiklinjen på Glamsbjerg Efterskole bruger vi en stor del af tiden på at spille sammen og at indøve numre, vi kan spille ved forskellige arrangementer.

Vi tager fx hvert år af sted til en stor efterskolemusikfestival et sted i landet.

Musiklinjen byder på en masse gode oplevelser i et fællesskab omkring musik. Eleverne udvikler deres musikalske evner og lærer igennem forløbet selv at komponere og arrangere numre.

Sammenspil er omdrejningspunktet på musiklinjen, mens musikteori, komposition/arrangement og musikhistorie er de musikalske byggesten, som er med til at udvide elevernes musikalske færdigheder.

Musiklinjen er for alle, både sangere, instrumentalister og dig, der er interesseret i at komme i gang.

Uanset om du har spillet i lang tid eller nærmest ikke er begyndt endnu, så er det vigtigt, at du vil bruge en deltid både i undervisningen, men også i din fritid på at øve dig, da alle skal udfordres i forhold til deres niveau.

Guitar- og klaverundervisning:

Er der plads til det på dit skema, kan du vælge dette som valgfag. Eleverne undervises på små hold med udgangspunkt i deres erfaring og ønsker.

Du kan se billeder fra musiklinjen herunder, og du kan se små musiklinjefilm her »

Se alle linjer

Lav noget du rigtig godt kan lide, eller bliv dygtig til noget nyt, du får alle muligheder på vores linjer.

Sang og musik på Glamsbjerg Efterskole
Klar til musik på Glamsbjerg Efterskole
Trommeslager på efterskole spiller musik
Guitarspil og musik hos Glamsbjerg Efterskole