Barselsvikar til dansk

Glamsbjerg Efterskole søger barselsvikar til dansk

Er du en engageret dansklærer, der kan undervise i fagene i de ældste klasser, har vi måske barselsvikariat til dig. Og kan du undervise i fx musik, idræt eller madkundskab, vil det være dejligt. Vi er også interesseret i at høre, hvad du ellers kan byde ind med, for vi har mange spændende valgfag. Du kommer til at have tilsyn og indgå i kontaktlærerfunktionen i efterskolen.

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og samtidig ser det som en vigtig opgave at være gode sparringspartnere for eleverne i deres faglige, personlige og sociale udvikling.

Barselsvikariatet er med tiltrædelse 1. januar 2018 og som minimum frem til sommerferien. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Læs mere om efterskolen på www.gfeskole.dk

Du er også velkommen til at kontakte forstander Ejvind Rosenvang på 64 72 10 30/25 30 93 95 eller viceforstander Gitte Jørgensen på 64 72 10 30/23 41 67 12

Der er ansøgningsfrist 30. oktober 2017, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 6. november 2017. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk