Drengene bliver ved!

Drengene spillede på udebane i eftermiddags, hvor Tommerup Efterskole lagde græs til, og også Midtfyns Efterskole var inviteret til en miniturnering mellem de tre efterskoler.

Første kamp stod mellem GFE og Tommerup. På forhånd lignede Tommerup den sværeste modstander, og de lagde fra starten pres på os. Kampen bølgede dog pænt frem og tilbage. Efter 13 minutter fik Tommerup den første scoring. Det vækkede GFE, og vi begyndte at presse mere på. Kun fire minutter senere får vi hjørnespark. Prem slår præcist bolden ind i panden på Mikkel, som flot header bolden op i målhjørnet.
Desværre faldt vi efter udligningen igen længere tilbage på banen, og efter 32 minutter scorer Tommerup efter klumpspil i feltet. Ganske fortjent, og ikke godt nok af GFE.
Vi ville det dog anderledes, og efter en længere dribletur i venstre side lægger Heidtmann kynisk bolden i det lange hjørne til slutstillingen 2-2. Slutresultatet.
En hård første kamp, hvor vi blev presset godt af et solidt Tommeruphold. Det var samtidig også en kamp, hvor Patrick viste sin store vigtighed som bagerste mand og anfører. Han dirigerede dygtigt sit hold frem, og han kom i vejen for mange af Tommerups angreb.

Kamp nummer to var mod Midtfyns Efterskole. På forhånd var vi favoritter, dog havde vi allerede 40 minutter i benene mod Midtfyns nul minutter. Måske var Midtfyns endnu ikke klar, for efter kun fire minutter slipper Mikkel igennem og scorer sikkert. Vi er ovenpå og tænker, at nu kører det af sig selv. Men to minutter senere slår Midtfyns til efter frispark og får skubbet bolden over stregen. Vi måtte starte forfra.
Og det gjorde vi. Prem gjorde sig i begge kampe spilbar ved at tage mange dybe løb. Han forfølger en bold, får erobret den fra Midtfyns forsvarsspiller, og dribler mod mål. Fra kort afstand afslutter han, rammer stolpen og tror at chancen er forspildt. Bag ham springer bolden dog i spil igen, og Mikkel kan prikke den ind til 2-1.
Prem fortsatte sine gode, dybe løb og efter 26 minutter slipper han igen alene igennem. Han ligger den køligt ind til 3-1. Kampen er afgjort.
Det sidste punktum var dog ikke sat. Med en genial aflevering fra Nicklas kommer Mikkel alene igennem. Fra tæt hold skyder han på mål. Bolden rammer målmanden og springer tilbage i ansigtet på Mikkel og triller i mål. Mikkel ligger helt stille på banen, og spillerne løber hen til ham.
”Hvad skete der?” spørger Mikkel, efter der kommet liv i ham.
”Du scorede med næsen” svarer Nicklas.
”Gjorde jeg??” spørger Mikkel forvirret.

Mange spillere bør fremhæves for imponerende indsatser, Rune, Malthe, Rasmus, Asser, Nicolai, Oliver, Ungaaq, Asser, Emma og Monami, for at nævne nogle stykker.

4-1 vinder vi sikkert, og så gør det ikke så meget, at Mikkel brændte et straffespark i de døende sekunder. Selvom der nok går længe, inden det er hans tur fra 11-meter pletten igen…

Træner, Rasmus Hansen