Efterskolernes aften med masser af stil

Glamsbjerg Efterskole har fokus på livsstil og det skulle selvfølgelig afspejles i vores udgave af “Efterskolernes aften”.

Vi rullede den røde løber ud, elever og lærere trak i det fine tøj og til de mange besøgende var der stort tag-selvbord med det bedste fra vores dygtige kokkelinjeelever. Overalt var der masser af lys for at bakke op om Efterskoleforeningens tema om “Lysfest”.

Ved indgangen blev de besøgende fotograferet med vores elever, der viste skolens lokaler og faciliteter frem. Alle vores fem linjer var i aktivitet og gav smagsprøver på undervisningen.

Efter rundvisningen var der kaffe, tag-selv bord og snak med lærerne og som tak for besøget fik alle en gave og fotografiet med hjem.

Vi havde alle, både elever og skolens personale en hyggelig og travl aften og glæder os allerede til næste gang.

Mvh Mikael, efterskolelærer