Efterskolernes Aften på GFE

På Efterskolernes Aften onsdag den 8. januar 2020 kl. 18-21 inviterer Glamsbjerg Efterskole til nytårskur. Hvis det er dronningen eller prinser og prinsesser, du er interesseret i, skal du nok hellere lægge vejen forbi Amalienborg. Vil du derimod gerne møde en flok skønne, unge mennesker, der glæder sig til at vise deres efterskole frem, så sæt kursen mod Glamsbjerg.

Du og din familie får en rundvisning af vores elever, der fx kan fortælle om skolens linjer, om fællesskabet, om undervisningen, om weekender og oplevelser, eller hvad I nu har lyst til at vide mere om. De viser dig rundt i faglokaler og fællesfaciliteter og ikke mindst i elevhusene, så du kan se, hvordan man bor.

Herefter kan du og din familie forsyne jer ved en dejlig buffet, som kokkelinjen står for, og I kan få en snak med en af skolens lærere.

Vi glæder os til at se jer.