Efterskolernes Dag 27. september 2020

Efterskolernes Dag med tilmelding

Efterskolernes Dag er blevet aflyst, men se rundvisningsfilmen og book et besøg en anden dag.

Har du allerede tilmeldt dig, er du velkommen til at kontakte os for at aftale et nyt besøg.

Som noget nyt i år skal du tilmelde dig, hvis du vil besøge os på Efterskolernes Dag. Det gør du ved at ringe til skolens kontor på 64 72 10 30 (kontoret har åbent på hverdag kl. 8-14) eller ved at sende en mail til kontor@gfeskole.dk, hvor du skriver, hvad tid du helst vil komme (skriv gerne et par alternative tidspunkter, hvis der skulle være fyldt op).

Vi lukker dørene op kl. 12.30, så du kan tilmelde dig på følgende tidspunkter: 12.30, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 eller 16.00.

Program for besøget

Du og din familie får en rundvisning af vores elever, og dernæst inviteres I på lækkerier fra kokkelinjen i vores spisesal, hvor der også er mulighed for en uddybende snak med en af skolens lærere.

I ser bl.a. vores faglokaler og elevhuse – nogle af dem udefra, samt via film og billeder af hensyn til corona-retningslinjer -, og I kan høre mere vores linjer, undervisning, superhold, emneuger, lejrskole, værdier, hverdag og weekender, samt hvad I har brug for at vide, inden I beslutter jer.

Afsæt gerne 1-1½ time til besøget, som I kan slutte af med at se film fra vores lejrskole til Zanzibar, hvis I har lyst.

Retningslinjer

I år er der nogle helt specielle retningslinjer, som det er vigtigt, at vi alle forsøger at efterleve:

• Vi skal alle holde afstand, god håndhygiejne og god hoste- og nyseetikette, og vi skal blive hjemme, hvis vi er syge.
  • På Efterskolernes Dag tager vi kun imod 10 familier ad gangen; derfor er det nødvendigt med tilmelding.
  • Vi opfordrer jer til, at I maksimalt kommer 3 personer pr. familie.
  • Kokkelinjens buffet vil være bemandet. Hold god afstand til de øvrige familier.
  • Når I sætter jer ved bordene, må I gerne samle jer i den ene ende; så er der god afstand til den lærer, I skal tale med.
  • Vi spritter borde og stole af, inden de skal bruges af en ny familie.

Hvis du og din familie ikke har mulighed for at komme på Efterskolernes Dag, kan I se vores rundvisningsfilm eller I kan bestille et besøg på et andet tidspunkt, hvor I er den eneste familie, der besøger skolen. Book et besøg her »

Rundvisningsfilm

Vi har lavet en rundvisningsfilm, som i Corona-tider kan være næsten lige så god som et rigtigt besøg. Når du har set filmen, er du velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du vil have uddybet, eller hvis du har spørgsmål. Skriv gerne på kontor@gfeskole.dk eller ring på 64 72 10 30. Hvis du har brug for at ringe uden for kontorets åbningstid, er du velkommen til at ringe til viceforstander Gitte Jørgensen på 23 41 67 12.

Besøg på andre tidspunkter

Vi tager gerne imod besøg på hverdagsaftener og i en del af vores weekender. Her får du også en rundvisning og en samtale med en af skolens lærere. Brug linket ovenfor, hvis du ikke kan komme på besøg på Efterskolernes Dag.

Print invitation

Da rammerne for Efterskolernes Dag kan variere meget fra efterskole til efterskole, kan det måske være praktisk at have invitationen med for at huske det hele. Du kan downloade og printe invitationen her.

Vi glæder os til at se dig.