En herlig bedsteforældredag

På en sommersmuk søndag den 1. maj havde vi bedsteforældredag. Hele 70 bedsteforældre havde valgt at bruge søndagen i selskab med børnebørnene og med egne øjne se, hvad de laver på Glamsbjerg Efterskole.

Vi samlede alle i morgensang og sang et par sange med Arnbjørn bag flyglet. Så blev  elever og bedsteforældre delt ind i 10 grupper, der så blev sendt ud til 10 forskellige steder med opgaver som unge og gamle skulle løse i fællesskab. Her er det på plads at rose de elever, som ikke havde bedsteforældre på besøg, og som havde den opgave at sørge for godt indhold på de 10 steder, som alle skulle besøge og der løse meget forskellige udfordringer.

Efter et par timer rundt på skolens område var lysten til en kop kaffe stor og den blev ikke mindre af at kokkelinjen havde brugt meget tid de sidste dage på nogle fantastiske lagkager og meget andet godt. Der blev spist og drukket godt og undervejs fik vi sunget en del sange. Efter nogle gode timer i det gode selskab var det tid og sige farvel og mætte af kage og gode oplevelser drog alle bedsteforældrene hjem igen.

 

Mvh. Erik, Arnbjørn og Mikael (efterskolelærere)

b1

b8