Flot resultat for fodboldlinjen

GFE vs Kerteminde Efterskole 15. marts

De gode fodbolddrenge fra GFE skulle tirsdag eftermiddag op imod Kerteminde Efterskole, som vi ikke havde mødt endnu. Der var derfor ikke mange forventninger til kampen, da vi ikke anede hvilket niveau, vi skulle op imod.

Eftersom skolen har praktikanter for tiden, var det praktikant Morten, som fik lov at være cheftræner. Rasmus var der dog stadig med sine gode inputs. Vi var også så heldige både at have musiklinjen og livsstilslinjen til at heppe på os.

Vi startede kampen ud meget nervøst. Vi spillede bedre fodbold end dem, men de fightede en del mere end os. I første halvleg nåede Kerteminde at opnå to chancer, og de scorede uheldigvis også to mål. Det var utrolig ufortjent i forhold til det spillemæssige, men vi skulle mere ind i duellerne. Vi gik derfor meget skuffede til pause bagud 2-0.

Vi kom meget bedre ud til 2. halvleg. Spillemæssigt blev det bedre, men vigtigst af alt fightede vi mere for det. Drengene gik så lige pludselig målamok. Mathias scorede hattrick, Victor scorede to kasser og Nicklas scorede én enkelt.

Alle på holdet leverede en god indsats. Især det nye midterforsvarspar bestående af Frederik og Lasse fungerede perfekt, og de lukkede ned fra alt i 2. halvleg. Den centrale midt med den altid velspillende Peter og hårdtkæmpende Esge fungerede også rigtig godt. Kampen sluttede 6-2 efter en fantastisk 2. halvleg.

Peter Ingemann, GFE reporter

 

DSC04601