Fodboldlinjen i Hamborg

Fodboldlinjen var en tur i Hamborg søndag den 7. februar. Hamburger SV skulle møde FC Köln i den bedste tyske række, Bundesligaen.Vi kørte i bus derned med to andre efterskoler. Busturen tog omkring fem timer. Da vi var kommet derned, havde vi god tid, inden kampen startede. Vi kunne nyde det flotte Volkspark Arena. Volkspark Arena kan rumme omkring 60.000 tilskuere, og der var næsten fuldt hus til vores kamp. Vi kunne også lige nå en stadionpølse inden kampstart. Et par af os fodbolddrenge fik et par spillere, som vi skulle kigge ekstra på, så vi kunne lære noget omkring vores position på banen.
Der var fantastisk stemning på stadion, da kampen blev fløjtet i gang. Vi sad meget tæt på udebanefansene fra Köln, og de larmede rigtig meget. I slutningen af 1. halvleg scorede FC Köln til 0-1. Det var derfor en meget skuffende slutning på en ellers spændende halvleg. Fansene fik så allerede noget at glæde sig over 2 minutter inde i 2. halvleg, da Hamburger SV udlignede til 1-1, som også blev kampens slutresultat. Det var en god og intens kamp.
På busturen hjemad gjorde vi et stop ved en tysk Burger King. Det var til stor glæde for alle i bussen. Efter Burger King-stoppet gik det hjemad. Vi måtte høre lidt fra vores nederlag mod Midtfyns Efterskole, men så vi slå dem næste gang, vi mødes.
Alt i alt en fantastisk tur!

Peter Ingemann, GFE reporter

hamborg1