Fodboldlinjen møder Nislevgård Efterskole

Nislevgård-GFE

Glamsbjerg Efterskoles fodboldlinje skulle mandag eftermiddag en tur til Otterup for at møde Nislevgård Efterskole. De to hold havde ikke mødtes før, så ingen vidste, hvilket niveau de gik ind til. GFE startede kampen ret godt og fik en hurtig scoring. Målet blev scoret af Victor. Derefter sejlede det dog.

Vi havde aftalt inden kampen, at vi ønskede at føre i boldbesiddelse og være boldsikre; noget som vi også har trænet meget på. Det gik desværre overhovedet ikke. Vi var nervøse på bolden, og vi smed den alt for hurtig væk. Nislevgård kom hurtigt foran med 2-1.

Det sluttede med et 6-1 nederlag. Nislevgård ville det mere end os. Det viste de også med, at de fik skrabet tre gule kort sammen. De brændte endda også et straffespark, som vores målmand Mads på fornem vis reddede. Det er ikke værd at nævne nogen, som spillede ekstra godt, da vi alle sammen var elendige.

Næste kamp er en hjemmekamp mod Strib, hvor vi er nødt til at vise en langt bedre figur. Det skylder vi vores fodboldtræner Rasmus!

Peter Ingemann, GFE reporter