Fodboldstævne på GFE

14 december 2016, holdt vi fodboldstævne på GFE.

Stævnet var for friskolens 7-9. klasse og for efterskolen.Arrangementet fandt sted fra kl. 12.30 – 14.30 i Glamsbjerg Idrætshal. I alt spillede 12 hold, hvor af 7 af holdene var i ”Hyggepuljen” og 5 af holdene var i ”Den seriøse pulje”.

Elever fra både friskolen og efterskolen sad og heppede på de forskellige hold, og holdt stemningen god.

Hver fodboldkamp varede 4 minutter, og i hver kamp blev der delt flere små præmier ud for fx bedste scoring, bedste redning eller første mål. Der blev både fundet en vinder fra Hyggepuljen og en vinder fra Den seriøse pulje.

Fra Hyggepuljen var det ”De kogte majs måske på dåse” der vandt. Holdet bestod af elever fra efterskolen.

Finalen i Den seriøse pulje stod mellem ”FC Fedados” fra friskolen og ”Kristeligt Folkeparti” fra efterskolen. Da de 4 minutter var gået, stod kampen 2-2, så de skulle spille, til næste mål var scoret.

Kristeligt Folkeparti fra efterskolen løb med sejren og vandt kampen 3-2.

Hilsen Thea og Laura, efterskoleelever