Gamle elever fortæller – II

Vi har bedt de “gamle” elever fortælle lidt om, hvad de har fået ud af deres år på GFE, og her har vi sakset et udpluk af, hvad de har sagt om lærerne og undervisningen:

Jeg har været på superhold i dansk og engelsk, og jeg har virkelig lært mere end jeg ellers ville. Det har nok også noget at gøre med, at man har et helt andet forhold til lærerne end på en almindelig skole.

Rebecca 2014/2015

Lærerne er de mest forstående lærere, jeg nogensinde har mødt, som kun vil en det allerbedste.

Maria 2015/2016

Skolemæssigt er jeg blevet mere arbejdsom og engageret, og føler mig klar til gymnasiet.

Astrid 2015/2016

Jeg har fået et helt nyt syn på skolegang, og hvad det betyder for mig. Jeg er blevet mere klar til gymnasiet og alt derefter.
Lærerne har været en kæmpe fryd at bliver undervist af. Har aldrig været på en skole med så mange gode lærere. Tak for alt!

Benjamin 2014/2015

Det, jeg har fået ud af året, er at jeg er blevet meget bedre i de fag, som jeg har haft svært ved, så efterskole har ikke kun gjort mig bedre i skolen, men også socialt er jeg blevet så jeg tør gå hen til mennesker, jeg ikke kender og snakke med dem, og det turde jeg ikke før.
Lærerne på skolen er virkelig de bedste, de kan være de seriøse lærere, men også være nede på jorden og vores niveau. De er lidt vores ”forældre”, men også vores venner.

Malene 2015/2016

Jeg tror, man lærer meget mere på efterskole, da lærerne er meget mere fokuseret på ens læring og på hvordan man har det.

Frederikke 2014/2015

Lærerne er så gode, at skolen tilbyder superfag, hvor man kan få undervisning på et højere niveau. Det er dejligt udfordrende.

Peter 2015/2016

huslærerne