GFE får sin egen snapchat-profil

GFE har oprettet en Snapchat-profil, som skal benyttes af skolens elever. Profilen skal bruges til at vise en masse fra efterskoleelevernes hverdag og de spændende udflugter, som efterskolen tager ud til. Initiativet kommer efter, at skolen ønsker større aktivitet på de sociale medier. Det nye tiltag skal derfor få flere elever til skolen. Det er jo nemlig især unge mennesker, som er brugere af Snapchat.

Skolens profil hedder: gfeskole

Snapchat er et socialt medie, som bruges til at filme og tage billeder, og så kan man derefter skrive noget på billedet/videoen, og så sende den til sine venner eller ud på ens historie, hvor alle så kan se det. Det specielle ved GFE’s snapchat er, at den er elevstyret. Det giver et unikt indblik i hverdagen, og det gør, at kommende elever ved, hvad de går ind til, inden de starter.

Så gå ind under “tilføj venner” og søg på gfeskole. Det bliver banebrydende!

Peter Ingemann, GFE-reporter