GFE – Vejstrup

GFE taber i en hård dyst mod Vejstrup

Fodboldrengene fra GFE skulle onsdag op imod Vejstrup Efterskole. Vejstrup er en efterskole med en masse gymnastik, og det var dermed nogle utrolig store muskuløse drenge, som ventede GFE. Det var et lidt skræmmende syn, de blev mødt med der.

Kampen viste sig også at blive utrolig fysisk. Vejstrup var ikke bange for at bruge fysikken, og til tider brugte de den endda for meget. GFE stod dog okay kompakt, så der gik lang tid ved stillingen 0-0. I midten af 1. halvleg får Vejstrup et straffespark, som de brænder – til stor lettelse for GFE. Vejstrup pressede dog mere og mere på, og de kom også foran på et hovedstød. Eftersom mange af dem var springgymnaster, kunne de hoppe rimelig højt.

Det blev også 2-0. I anden halvleg scorede Vejstrup på et flot mål ude fra feltet. GFE kæmpede dog videre, og reduceringen kom. Esge blev nedlagt i feltet, og dommeren dømte straffe. Schiøtte sparkede den sikkert ind. Til allersidst får Vejstrup endnu et straffespark, da vores sweeper, Lasse, tager med hånd i feltet. Han mener selv, at det var bold mod hånd og ikke hånd mod bold, men det kan jo altid diskuteres. Vejstrup scorer, og kampen ender desværre 3-1.

Næste kamp for GFE er imod Haarby, som også er sæsonens sidste kamp.

Peter Ingemann, GFE-reporter