Glamsbjerg Efterskole søger lærer til TekLinjen

Kan du undervise i matematik og fysik i 10. klasse? Og brænder du for ny teknologi, har erfaring med fx 3D-tegning, robotteknologi eller programmering, er du måske den, vi søger til vores nye TekLinje. Her er tale om en fast stilling i efterskolen med de nævnte fag, tilsyn og kontaktlærerfunktion, samt evt. andre fag efter aftale.

På Glamsbjerg Fri- og Efterskole bliver du en del af et engageret lærerteam, der brænder for deres fag og samtidig ser det som en vigtig opgave at være gode sparringspartnere for eleverne i deres faglige, personlige og sociale udvikling.

Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. november 2017 og med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Læs mere om efterskolen på www.gfeskole.dk

Du er også velkommen til at kontakte forstander Ejvind Rosenvang på 64 72 10 30/25 30 93 95 eller viceforstander Gitte Jørgensen på 64 72 10 30/23 41 67 12

Der er ansøgningsfrist 19. oktober 2017, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 23. oktober. Vi modtager ansøgninger pr. mail til kontor@gfeskole.dk