Hyggelig elevdag

2015-10-31 16.25.33

Vi havde en rigtig hyggelig elevdag lørdag 31. oktober, som altid den sidste lørdag i oktober.
Vi skulle starte klokken 15, men de første “gamle” mødte ind før klokken var 12.
Der er store mængder gensynsglæde på sådan en dag. Der bliver grinet og krammet, og man bliver endnu en gang mindet om, at disse mennesker har stor og særlig betydning for hinanden.28 25-års jubilarer var mødt op og havde et glædeligt gensyn.
Vi fik det store kaffebord kl. 15. Gitte bød velkommen og Arnbjørn, Torben og Mikael spillede til et par fællessange. Efter kaffen var alle rundt og se deres huse og værelser og de gamle elever bemærkede som altid, at det hele var meget bedre, da de var elever her.
Charlotte og Mette stod for et meget flot og farverigt aftensmåltid, der blev afsluttet med kaffe i Pejsestuen.
Og så gentog alle krammerne sig i afskedene med de gamle venner, samtidig med løfterne om, at vi ses igen næste år, den sidste lørdag i oktober. De sidste skulle lige have endnu et spil kort med lærerne, inden de tog hjem. Man kan ikke blive andet end glad, efter sådan en dag med alle de gamle stjerner.

På gensyn og hilsen Mikael (efterskolelærer)

2015-10-31 16.32.17