Hyggelig søskendeweekend

Søskende, i vidt forskellige størrelser, ankom til Glamsbjerg efterskoles parkeringsplads fredag eftermiddag, blev af forældrene overladt til vores efterskoleelever, og så var søskendeweekenden startet

Vi fik wraps til aftensmad og så gik vi lige på med aftenens program som var en tur i svømmehallen. Her blev der leget, svømmet, spillet bold og sprunget i en god times tid. På hjemturen havde mange en ekstra tur i Rema for at have godter nok til X-Factorfinalen, som allerede var godt i gang.

Den fik vi klaret og så gik der tid med spil og andet, indtil en gruppe meget trætte mennesker gik i seng klokken 00.00!

Der blev sovet igennem til ”morkost” kl. 10.30 og så skulle der ryddes op i huse, værelser og fællesarealer. Om eftermiddagen var der et tætpakket program. Store som små skulle arbejde i tekstilværkstedet og lave T-Shirts med tryk og tegninger. Samtidig skulle de også nå en times Battleball i gymnastiksalen.

Det var meget sultne folk, der kom til te og boller klokken 4. Så blev der slappet af og efter en masse burgere og is stod aftenen på spil og konkurrencer. Og det var igen en gruppe meget trætte mennesker, der gik til ro og sov tungt til godt op af formiddagen.

Klokken 12.00 kom forældrene og hentede de små søskende. De nåede også at se alle de flotte T-Shirts og fik vist de mange fotos, vi havde taget i løbet af weekenden.

Så blev der ro på efterskolen og eleverne slappede totalt af og det blev en meget stille søndag. Mange gjorde sig nok tanker om at mor og far til daglig løser en stor opgave med at passe de mindre søskende. En pige sagde for et par år siden, da hun sagde farvel til mor, far og de tre lillebrødre på parkeringspladsen: ”Hvor er I gode!”

Mikael, efterskolelærer