Kunstner Birgitte Busk underviser i trådmaleri

Designlinje-eftermiddag med trådmaleri

Designlinjen havde tirsdag d. 18 april, fra kl. 13-17, besøg af kunstner, Birgitte Busk.
Hun underviste eleverne i trådmaleri, og ved hjælp af sytråd og symaskine ”males” et kunstværk.
Birgitte instruerede i opbygning af et lille kunstværk, hvordan forskellige farvestyrker og kontrastfarver er med til at skabe dybde og form.

Alle designeleverne fik derfor den opgave, at sy gulerødder. Eleverne fangede teknikken meget hurtigt, og fik masser af ros af Birgitte.
Designlinjen er selv i gang med et projekt, hvor de skal ”male” noget levende. Derfor var det rigtig godt, at de kunne fange teknikkerne og øve sig lidt.
Selv om nogen af elever i starten synes, at det var svært at lave trådmaleri, skulle de bare lige i gang. De fleste så ud til at hygge sig med det til sidst.

Laura og Thea, efterskolelever

Kunstner Birgitte Busk underviser i trådmaleri på Glamsbjerg Efterskole
mange ideer til projekter
starten på et trådmaleri