Linjedag på Glamsbjerg Efterskole

Hyggelig linjedag december 2016

13. december 2016 havde efterskolen linjedag. Alle elever skulle være sammen med deres linje hele dagen. Alle linjerne lavede en masse forskellige ting.

På kokkelinjen lavede de en lækker julemiddag bestående af både flæskesteg, brune kartofler, hvide kartofler med sovs, rødkålssalat og risalamande. De sluttede dagen af, med at lave hjemmelavede bolcher.

På designlinjen lavede de sølv- og kobber smykker. De lavede både halskæder, øreringe og ringe.

Livstilspiloterne var i Jumping Fun i Odense. Jumping Fun er et stort areal med en masse trampoliner. De spillede bl.a. stikbold, imens de hoppede rundt på de mange trampoliner.

Musiklinjen var i biografen i Odense. De så ”Fantastiske væsner… og hvor de findes”. De skulle lytte godt efter filmens musik.

Fodboldlinjen var i Haarby og spille til Fynsmesterskaberne. De vandt desværre ikke, men havde stadig en fed dag.

Alt i alt havde alle linjerne en hyggelig dag.

Hilsen Laura og Thea, efterskoleelever