Mette er en stjerne

Den dag Mette var på overarbejde

Mette startede sin dag kl. 6 om morgenen. Hun vidste, at der ventede en lang dag i køkkenet, for hun havde køkkentjans i denne uge. Derudover skulle hun optræde til Geos Garage om aftenen.
Efter at have taget opvasken efter morgenmaden sammen med Kaya, gik hun igang med forberedelserne til Åbent hus for friskolen, og derefter havde hun 30 min. pause. Efter pausen fortsatte hun med forberedelserne, og kl.12 var der frokost. Efter frokost var det i gang med opvasken igen, og videre med forberedelserne. Kl.15 kom Arnbjørn ind og spurgte, om hun ikke lige kunne spille et ekstra nummer til Geos garage, og som Mette plejer, sagde hun ja. Kl. 16 stod alle Mettes lækkerier klar til Åbent hus, og i den tid hvor der ikke var mennesker, sad hun og lærte den nye sang, som Arnbjørn havde givet hende. Mens der var Åbent hus, skulle Mette samtidig stille frem til efterskoleelevernes aftensmad, og efter hun også selv havde spist, ventede opvasken igen. Efter opvasken gik Geos Garage igang, og hun skulle ind og give den gas på klaveret. Da Geos Garage sluttede, fortsatte hun med at gøre rent i spisesalen og stillede rester af maden fra Åbent hus klar til de efterskoleelever, der ville have.
Mette kom over i sit hus kl. 22:15, hvor hun faldt i søvn på et bord og måtte bæres i seng af sin værelseskammerat.

Tak for indsatsen, Mette. Det er superdejligt med folk, der tager ja-hatten på.