Musikhold på turne

Ryslinge Efterskole på GFE

Torsdag aften afholdte Ryslinge Efterskoles musiklinje koncert på GFE. De havde tidligere på dagen afholdt koncert for friskolens små klasser og friskolens overbygning. Det var dog ikke til at se på de lidt over 20 elever fra Ryslinge, at de havde afholdt to koncerter tidligere på dagen. De virkede utrolig oplagt, og de skabte en fest.

Koncerten rummede mange forskellige genrer. Vi startede ud med noget Robbie Williams, senere kom der både en masse rock og noget funk. Der var mulighed for at komme op og danse under hele koncerten, og Ryslinge-eleverne var rigtig gode til at få GFE med op på dansegulvet.

– Det var det fedeste publikum, vi har oplevet indtil videre. GFE er vores tredje eller fjerde destination på turnéen, og det har klart været det fedeste publikum. Det var superfedt, at GFE var så meget på, udtaler Thorvald, elev på Ryslinge Efterskole, til GFE’s reporter.

Det var dog ikke kun Ryslinge, som var glade for at optræde for GFE; de glamsbjergske elever nød det også i fulde drag.

– Det var dejlig intimt. Den personlige kontakt var helt i top. De brød også isen med, at de startede med at gå ud på danse. Det gjorde så, at vi også turde at fyre den af på dansegulvet, fortalte Tobias, elev på GFE.

Ryslinge Efterskole lavede alt i alt en fremragende koncert. De sang perfekt, og de mestrede alle deres mange instrumenter til punkt og prikke. Dertil var de også utrolig flinke mennesker, som GFE hyggede sig med utrolig meget bagefter. Nogle elever fra GFE er rent faktisk nu gået i gang med at arrangere en tur til Ryslinge Efterskole. Så det var venskab ved første blik.

– Glamsbjerg Fri- og Efterskole virker som en rigtig god skole. Vi har været her hele dagen nu, og det har været fantastisk. Maden er rigtig god. Jeg kan også godt lide, at skolen er så lille og opdelt. Vores skole har bare to store gange, men GFE har små hyggelige huse, fortalte Thorvald og Jess fra Ryslinge Efterskoles musiklinje til GFE’s reporter.

Da koncerten sluttede fik GFE’s elever lov til at komme op og jamme med de dygtige musikere fra Ryslinge. Det var til stor glæde for eleverne fra musiklinjen, som fik lov at spille og synge med nogen, som brændte ligeså meget for musik, som de selv gør. Det var også til stor glæde for Mads, Lasse og Peter, som fik lov til at optræde med deres yndlingsnummer; For the Longest Time. De stiller nemlig op til X-Factor med det nummer.

Peter Ingemann, GFE reporter