Sammenhold og venskaber på GFE

Vi er 3 glade elever, der går på Glamsbjerg Fri – og Efterskole. På Vores efterskole er sammenholdet stærkt, og venskaberne er vigtige. Men sammenholdet kom ikke lige med det samme. Hvad har skolen gjort for at styrke sammenholdet på GFE? – Vi har været på nogle ture i løbet af efterskoleopholdet. I starten af året var vi på starttur til Helnæs, hvor vi lærte hinanden meget bedre at kende, da vi skulle cykle i grupper og der fik man jo snakket. På Helnæs boede pigerne og drengene hver for sig, så vi lærte dem fra vores eget hus at kende først, men allerede før Helnæs snakkede vi sammen på kryds og tværs. Vi lavede også nogle forskellige aktiviteter, så vi samarbejdede i husene, og på den måde styrkede vi sammenholdet. Vi skal også til Helnæs på afslutningstur, så alle minder fra startugen kommer igen i slutugen.

Den årlige udlandstur til Zanzibar, som var midt november, var virkelig en tur, der styrkede vores sammenhold, men ikke mindst blev der også dannet nye venskaber på den tur, fordi dernede skulle man på værelser med 3 til 4 personer.
Vi havde nogle fantastiske oplevelser ved havet, tur til hovedstaden Stone Town, hvor vi chillede og hyggede. Men vi levede også bare efterskolelivet dernede. Nu efter så lang tid, kan vi stadig snakke om alle de gode minder, vi allesammen på efterskolen har til fælles.

Skolen har jo også arrangerede endagsture, som også været gode for os elever, så hvis man ville være med i GFEs fællesskab skal man gå Glamsbjerg Fri – og Efterskole.
Håber vi ses !

Rune, Mille og Joshila