Søskendeweekend på Glamsbjerg Efterskole 2016/2017

Vi har lige haft den årlig tilbagevendende søskendeweekend. Den var som altid meget aktiv og meget hyggelig. Vi var mere end 50, så der var god basis for at lave noget sammen. Laura og Thea, som går på GFE nu, har skrevet lidt om begivenheden.

Søskendeweekend

I weekenden fra den 24.-26 marts, havde vi en af de mange hyggelige weekender, nemlig søskendeweekenden.

Den startede ud med, at de fleste mindre søskende ankom til skolen fredag eftermiddag/ aften.
Til aftensmad spiste vi burgere, og da vi var færdige, havde man lige 1,5 time til at sunde sig i, indtil turen gik i svømmehallen for alle mand.
Vi brugte omkring 45 minutter i vandet, hvor der både blev pjasket og leget.
Efter det, vendte vi snuden hjem mod skolen igen, hvor der ikke var andet på programmet.
Der blev set x-factor på lærerværelset, og hygget med kagemand, da der var hele to gæster, der havde fødselsdag.

Lørdag stod dagen på aktiviteter det meste af dagen.
Aktiviteterne startede kl. 12, hvor alle sammen var blevet delt ind i tre hold.
Derefter var de tre hold skiftevis inde i salen og spille Battleball, i Tekstillokalet for at lave tryk på T-shirts og ind imellem holde små pauser.

Både store som små, så ud til at hygge sig, og havde sjov med de mindre søskende.

Om aftenen blev der sat Ted 1 på i foredragssalen, som alle var velkomne til at hygge sig med.
Der blev også sat en Airtrack op i gymnastiksalen, som der blev sprunget og lavet tricks på.

Søndag formiddag var det slut med vores søskendeweekend, og de små søskende blev hentet eller fulgt ind til Odense igen.
Efter de små søskende var taget hjem, blev der slappet godt og grundigt af.

Laura og Thea, Efterskoleelever

Søskendeweekend i svømmehallen
Lillebror med badering
Salto fra vippen