Spændende udstillinger

Her i uge 10 er der opgaveuge i efterskolen. 9. klasserne laver projektopgave, og 10.klasserne laver DOSO. Det hele sluttes af på lørdag, hvor elevernes forældre er inviteret til messe og kan opleve, hvad eleverne har arbejdet med i ugens løb.

Onsdag aften havde efterskolen besøg af visual merchandiser, Marianne Jørgensen, der gav dem et lille oplæg om, hvad man skal være opmærksom på, når man laver en udstilling. Bagefter var der konsulentbistand til de elever, der godt kunne bruge noget professionel sparring og nogle tips til deres egen udstilling. Der blev udvekslet mange gode ideer, og motivationen var i top.

Marianne og eleverne knoklede på til kl. 22, og vi glæder os til, at de færdige resultater skal vises frem på lørdag.

2016-03-09 19.41.46