Norge 2014/2015: Superlejrskole til Geilo

Efter en lang, sjov og hyggelig bustur på 15 timer med masser af fællessang, sjove historier og film, ankom vi til Oens Turistcenter i Geilo. Der fik vi hurtigt nøglerne til vores hytter så vi kunne komme ind og få skitøj på.

Vi blev så kørt op til Slatta Skicenter, hvor vi fik udleveret ski og snowboards. For nogle af os var det første gang og for andre var det barnemad, men alligevel var der ikke nogen der kørte rundt alene. Efter et par timers frikørsel skulle vi alle på skiskole uanset niveau. Selvom nogle havde nemt ved at stå på ski fik alle noget ud af det.

Efter en hård dag på pisterne blev vi kørt hjem til vores hytter hvor vi selv skulle lave aftensmad og gøre rent. Efter aftensmaden var vi alle halvdøde og sov næsten lige meget hvor vi var.

De efterfølgende morgener skulle nogle af os op og hente morgenbrød. Efter det var der 2 busser der kørte op på fjeldet. Den ene kørte klokken 9.00 og det var for de morgenfriske som gerne ville op og stå på ski/snowboard. Så var der også en 9.45 og den skulle man med hvis man ikke tog den første. For der kørte ikke flere busser

Tre ud af de fem dage gik med halvanden times skiskole, og det var overhovedet ikke så slemt som nogen havde troet. Efter to dage på Slatta med skiskole og en masse hyggelige timer, tog vi også op på et af de andre bjerge. I forhold til Slatta var pisterne på det andet bjerg længere, men ikke mere udfordrende. Turen stod ikke kun på 5 dage med ski og snowboard, men vi havde også muligheden for at komme i spa og ligge i et dæk der blev trukket af en snescooter. Alt i alt var det en superfed tur, og det var helt klart en oplevelse for livet.

Frederikke og Patrick, efterskoleelever

Maja i hop 2015