Tur i hestevognen

GFE invaderet af heste

Hele torsdag har der været kompetencedag på efterskolen. Dagen er forløbet med samtaler, blå bog og heste. Vores skønne lærer Line Dams far var nemlig en tur forbi Glamsbjerg Efterskole. Lines far, som hedder John Skaaning, kan nemlig finde ud af at køre hestevogn.

John Skaaning var på skolen hele dagen. Han startede med at køre de små klasser i friskolen rundt en tur i Glamsbjerg med hestevognen. Midt på eftermiddagen blev det så efterskolens tur. Efterskoleeleverne fik at vide til morgensang, at dagen vil byde på en tur i hestevogn. Siden da havde de fleste af eleverne i efterskolen glædet sig som små børn til en hyggelig lille skovtur til hest.

Det var en rigtig hyggelig oplevelse. Hestevognen blev ført af to flotte heste, som ikke virkede udmattede, selvom de havde været i gang hele dagen. Føreren, John Skaaning, var heller ikke ræd for at give hestene lidt frit løb, så der kom fart på. Det var også til stor glæde for skolens elever. John Skaaning har kørt hestevogn siden 1993, så det var en erfaren mand, eleverne fik glæde af.

Det har alt i alt været en super hyggelig kompetencedag!

Peter Ingemann, GFE reporter