Turen til Portugal i sidsteweekenden 2003/2004

I et EM i Portugal  år var det let for os at vælge rejsemål til denne sidste weekend. Eleverne arbejdede hårdt med at få dette kæmpearrangement op og stå, og weekenden til Portugal må da også siges at være en af de flotteste, vi har haft.
Der var lagt et stort arbejde i kostumer og sminke, og borde, fly og alle kulisser var virkelig i orden. Tak til Hus 6 som stod for det store forarbejde med pas, told, billetter, fly, drinks, førstehjælp og meget, meget mere.
Aftenen var et stort brag af en fest, hvor rigtigt mange konstant var på dansegulvet helt frem til slut kl. 2.30 ! Godt kæmpet. Og nyd så billederne !

Hus 6 hjalp med alt det praktiske ved Portugal weekenden i sidsteweekenden 2003/2004
Aftensmad i det fri i sidsteweekenden på Glamsbjerg Efterskole i 2003/2004
Middag under halvtaget i Portugal weekenden
Mange nationaliteter spiser aftensmad i sidsteweekenden på Glamsbjerg Efterskole i 2003/2004