Ugens opskrift: Spaghetti Carbonara

Her er en sand favorit blandt mange elever, og det er sjældent, at der er mad tilovers, når der serveres Spaghetti Carbonara. Her får du køkkenets opskrift, men skaleret ned til 4 personer.

Ingredienser:

  • 300 g bacon i tern (bedst med røget bacon)
  • 10 g smør
  • 1 spsk olie
  • 150 g løg i tern
  • 100 g piskefløde
  • 2 æg
  • 50 g parmesan ost
  • salt og peber
  • 400 g spaghetti
  • eventuelt til frisk revet parmesan ost

Sådan gør du:

  • Skær bacon ud i tern og steg det på en pande ved middelhøj varme til det er sprødt. Tag det af panden.
  • Sautér løg på panden med smør og olie til de er bløde og klare.
  • Tilsæt bacon og fløde og lad fløden koge op. Tag derefter panden af varmen og tilsæt æg, samt den kogte spaghetti og parmesan osten.
  • Anret den med lidt revet parmesan ost på toppen.
  • Lav evt. en lækker salat til.

544 Kcal pr. portion uden pasta.

894,5 Kcal pr. portion incl. Pasta.

"slurp! carbonara" by nicdalic is licensed under CC BY-NC-ND 2.0