Vi praler hæmningsløst

Vores elever har nemlig klaret sig rigtigt godt til de afsluttende prøver.

I hverdagen går vi ikke og sætter tal på vores elever, men gør os umage med at give dem en faglig respons, de kan bruge til noget.
På den ene side er karakterer bare et tal, og på den anden side skal vi selvfølgelig være med til at fejre vores elever, når det går dem godt.

Som GFE-reporter, Peter Ingemann fra elevholdet 2015/2016, skriver:

Det er vigtigt ikke at blære sig for meget, men det er samtidig også helt i orden at blære sig engang imellem. Derfor gennemgår vi lige her nogle af de flotte karakterer, som blev givet.
Supermatematikholdet, som er for de dygtige matematikere i 10. klasse, fik et gennemsnit på 10,8 med udelukkende 10- og 12-taller i mundtlig matematik. Superengelsk, som både er for 9. og 10, fik et ekstravagant gennemsnit på hele 11,1 i både skriftlig og mundtlig engelsk. Og Superdanskholdet fik et gennemsnit på 8,8 i mundtlig dansk, bare for at give et par eksempler.

Det er dog ikke kun superholdene, som har klaret sig godt. Den almindelige 9. klasse fik eksempelvis et gennemsnit på 8 i mundtlig dansk.

Er du blevet nysgerrig på superholdene, kan du læse mere her »

karakterlister-2