Weekend med quiz og konkurrencer

Ven-/veninde-weekend på GFE

Glamsbjerg Efterskole afholdte i weekenden ven/veninde-weekend. Weekenden gik ud på, at eleverne kunne invitere deres ven eller veninde på weekendbesøg på GFE. Vennerne ankom fredag eftermiddag/aften. Aftensmaden stod på en perfekt tilberedt flæskesteg med alt det gode tilbehør. Efter aftensmaden var det quiztid. Hver elev, som havde en ven eller veninde med, skulle forberede to spørgsmål om deres forhold til hinanden. Spørgsmålene blev sendt til Kristoffer, som lavede det om til en stor quiz. Quizzen gik godt, og vinderne blev glade.

Lørdag var der Masterchef-konkurrence. Elever med venner skulle ned og handle ind til enten at forberede forret, hovedret eller dessert. Vi var blevet delt ind i små grupper. Vi brugte lang tid på at lave maden, og resultatet blev rigtig godt. Al maden var bestemt spiseligt. Det var en utrolig hyggelig middag. Lærerne sluttede det af med at bedømme den bedste forret, den bedste hovedret og den bedste dessert.

Søndag var der dømt afslapning. Vennerne smuttede hjemad, og alle var trætte efter en begivenhedsrig weekend. Det var dog en veloverstået weekend, og vennerne og veninderne hyggede sig helt sikkert i en rigtig efterskoleånd.

Peter Ingemann, GFE reporter